OPLEIDING

Ik wil een opleiding volgen

Aan de Chef's Label Academy maken we mensen gereed voor verschillende functies in de horeca. De functies waar we je voor kunnen klaarstomen zijn keukenassistent en bedieningsassistent (niveau 1). Later in het jaar komt daar kok en bediening niveau 2 bij en barista. Wil jij een diploma halen en je verder doorontwikkelen in je vakgebied meld je dan hier aan voor een intakegesprek. We stellen een persoonlijk programma voor je op en begeleiden je naar een geschikte baan in de horeca of bieden je een baan aan bij een van onze eigen horeca concepten. We werken met het SVH en SBB samen en volgen de de leerlijn van het SVH. De opleinding is gedeeltelijk online en gedeeltelijk fysiek. En de theorie wordt afgewisseld met heel veel praktijk. We gaan vooral veel doen en basis herhalen totdat je het kan dromen. Je loopt stage bij een van onze partners of bij een van onze horeca concepten. In totaal ben je 4 dagen per week 28 tot 32 uur per week bezig met de opleiding. We starten iedere eerste maandag van het nieuwe kwartaal. Aan het einde van elk kwartaal komen er examinatoren van het SVH om de examens af te nemen.

Ik wil mijn personeel een opleiding laten volgen

Heb je medewerkers in dienst die graag door willen leren en graag wilt behouden voor langere tijd? Of die jij nét naar dat volgende niveau wil tillen? Dan kun je ze nu een opleiding aanbieden bij de Chef's Label Academy. Ze krijgen dan 1 dag in de week les bij ons op de locatie en zijn dan verder werkzaam bij de het bedrijf uiteraard. De kosten zijn volledig belasting verrekenbaar.

Wil je meer weten over onze opleiding en de mogelijkheden? Neem contact op met dennis@chefslabel.nl

Traject opleiding bedieningsassistent (Bas) of keukenassistent (Kas) niveau 1

- Deze opleiding bestaat uit 12 theorie lessen verdeelt over 10 weken

- Vervolgens volgen twee weken examen training en het examen

- Verder loop je gedurende je opleiding stage bij een van onze eigen concepten of bij een van onze partners

- Een theorie les duurt ongeveer 6 uur en lesmateriaal wordt door ons aangereikt

- De stage beslaat drie dagen in de week en duurt ongeveer 8 uur per dag inclusief 30 minuten pauze met een looptijd van 12 weken

- Na het behalen van het diploma en succesvol afsluiten van de stage volgt een arbeidscontract bij een van onze eigen concepten of bij een van onze partners

- De opleiding wordt betaald middels een scholingsvoucher, vanuit privé gelden of UWV budget. Afhankelijk van je persoonlijke situatie.

Contact us

Bij Chef's Label zorgen we er altijd voor dat de juiste persoon op de juiste werkplek terecht komt.

DENNIS SLUITER, Director & RecruiterChef's Label: Leverancier van horecapersoneel.