CHEF'S LABEL
Maaltijdenservice in Den Haag & Rotterdam. Gevarieerd, gezond & lokaal ingekocht. Voor kleine en grote gezinnen 💚
info@chefslabel.nl
06 - 53 39 03 48
Koks zijn er in veel specialismes en op veel niveaus. Misschien zoek je betrouwbare vaste krachten, of juist extra handjes om de (seizoens)pieken op te vangen. Hoe dan ook kunnen we je ondersteunen. Chef's Label biedt op alle niveaus koks aan. Hieronder vind je de profielen waarin de koks opgedeeld zijn. We kijken uiteraard graag met je mee om te bepalen welk profiel in jouw geval het meest geschikt is.
Voor meer informatie: neem contact op met info@chefslabel.nl.
Ervaring | Benodigde inwerkdagen | |
Hulpkok | 0-1 jaar | 5 |
Basiskok | 1-2 jaar | 3 |
Basiskok plus | 2-4 jaar | 2 |
Zelfstandig werkend kok | 4+ jaar | 1 |
Zelfstandig werkend kok plus | 6+ jaar of 2+ jaar als chef | 0,5-1 |
Chefkok | Informatie op aanvraag beschikbaar |