dennis@chefslabel.nl

06 - 53 39 03 48

Maaltijden New Fysic

MAALTIJDEN NEW FYSIC

Bij Chef's Label bestel je heerlijke, gezonde maaltijden die altijd voldoen aan de New Fysic standaarden. We gebruiken alleen ingrediënten die door New Fysic zijn opgenomen op de boodschappenlijst en werken alleen met dagverse producten van lokale leveranciers. Alle maaltijden zijn smaakvol, afwisselend en praktisch verpakt in duurzame materialen. Zo hoef je niet te koken, maar kun je toch lekker én volgens jouw dieet dineren.

De maaltijden zijn voorzien van stickers met opwarminstructies. New Fysic klanten krijgen 15% korting op het totale assortiment!

Proefpakket
Twijfel je nog? Je kunt eenmalig het Chef's Label proefpakket bestellen voor €22,50. Dit proefpakket bevat 2 avondmaaltijden en een aantal componenten voor de lunch en biedt je de mogelijkheid om vrijblijvend met ons kennis te maken.

De abonnementen

Als New Fysic lid krijg je 15% korting op de onderstaande abonnementen. Een abonnement is af te sluiten per 4 weken en is in 2 vormen mogelijk:

Silver
2 maaltijden per week, 4 weken lang
€96,- (1 persoon)
€80,- voor elke extra persoon
€40,- per kind

Gold
4 maaltijden per week, 4 weken lang
€176,- (1 persoon)
€160,- voor elke extra persoon
€80,- per kind

Het abonnement eindigt automatisch na de laatste levering. Er dient opnieuw een bestelling te worden geplaatst of de levering stopt automatisch.

Losse componenten
In de webshop zijn ook losse componenten, zoals vis, groenten of sauzen te bestellen met name voor het ontbijt of voor bij de lunch. Dit kan alleen in combinatie met een abonnement. De losse componenten worden bij je eerstevolgende bezorgmoment mee geleverd. Er dient uiterlijk op zondag voor 17.00u te worden besteld voor de aankomende week. Op zondag avond wordt dan de route voor de nieuwe week gemaakt en nemen we jouw bestelling op in de route voor de desbetreffende dag(en). Bestel je later dan schuift de bestelling door naar de volgende week.

Bezorgdagen
Elke maandag en woensdag worden de dagverse maaltijden tussen 15.30 en 19.00 uur bij je thuisbezorgd, waarbij we de tijd uiteraard met je afstemmen. De maaltijden zijn tenminsten 2 dagen in de koelkast te bewaren en maximaal 3 dagen. De maaltijden komen het best tot zijn recht als deze binnen twee dagen wordt genuttigd.