IK HEB ADVIES NODIG

Chef's Label gebruikt haar jarenlange ervaring om bedrijven te adviseren over o.a. de onderstaande zaken:

Creatief

  • Het opstellen of verfrissen van de menukaart
  • Het geven van inspiratiesessie en/of trainingen

Efficient

  • Het opstellen van Standard Operating Procedure's om ervoor te zorgen dat jouw personeel altijd dezelfde, hoge kwaliteit levert
  • Het opstellen van een personeelshandboek en/of huisregels

Financieel

  • Kritisch kijken naar de food- en personeelsinkoop. Valt er winst te behalen?
  • Het trainen van bedieningsmedewerkers om upselling te stimuleren.

Logistiek

  • Het opstellen van effectieve keukenlijsten (zoals open- en sluitlijsten of HACCP lijsten)
  • Het kritisch kijken naar de indeling en looproutes in de keuken.


Mail ons op dennis@chefslabel.nl voor vrijblijvende informatie of een persoonlijk voorstel. We kijken ernaar uit jouw kosten te verlagen en de omzet te verhogen.


Chef's Label: Leverancier van horecapersoneel.