BARBACOIA

In ons restaurant leiden we oa kwetsbare jongeren op voor een betaalde baan in de horeca. In het restaurant kunnen ze verder ervaring opdoen, hun talenten verder ontwikkelen, een opleiding volgen én ook nog eens lekker geld verdienen. Dat gebeurd onder professionale supervisie van onze chef en begeleiding gedurende de dag. We combineren wereldse smaken met heerlijke BBQ gerechten van onze Oklahoma smoker en presenteren deze in buffetvorm. Elke vrijdag en zaterdag is de locatie geopend voor publiek. Op alle andere dagen is het restaurant af te huren voor zowel zakelijke als prive aangelegenheden.  

EVENTS


Iets te vieren? Of zoek je een locatie om bijeen te komen met een gezelschap? Barbacoia is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De metro stopt om de hoek en de metro voor de deur. Tevens kan er gratis op het eigen terrein van het Educatief Centrum worden geparkeerd. We hebben een grote buitenruimte die multifunctioneel kan worden ingezet. Met 140 zitplekken binnenen buiten en nog meer ruimte voor statafels en zitjes. De ruimte is tevens perfect geschikt voor grotere gezelschappen tot max 400 personen. En is ook prima inzetbaar voor kleinere groepen. We maken graag een offerte op maat voor u. Met diverse mogelijkheden mbt de invulling.
CATERING


We kunnen ook een compleet event op een andere locatie verzorgen. Bij u thuis of op de zaak. In een park of op een boot. Geen probleem of we verzorgen het. Met een all inclusive BBQ, streetfood court, buffet of walking dinner met de heerlijkste streetfood gerechten zetten we onvergetelijke ervaring neer. Contact ons voor de mogelijkheden.BARBACOIA

Wil je meer van ons zien check onze socials of reserveer 

via www.barbacoia.nl om te reserveren