Horeca Personeel

We gaan samen met jou op zoek naar de
 juiste mensen voor je zaak. We kunnen
 de werving en selectie voor jou 
oppakken en wanneer wenselijk ook de
 verloning. We kunnen putten uit een
 groot eigen netwerk van koks en horeca
 professionals. Vraag nu een offerte aan

KEUKEN

Samen met de opdrachtgever kijken we naar de personeelsbehoefte in de keuken en stellen we profielen op met bijbehorend salaris en voorwaarden. Deze zetten we uit in ons netwerk. Via diverse kanalen gaan we werven en vervolgens selecteren. Geschikte kandidaten gaan vervolgens in dienst bij de opdrachtgever. Ook kunnen we uit onze eigen opleiding putten. Daar leiden we startende horeca professionals op voor functies in de keuken in Rotterdam, Den Haag en omstreken. En bij nijpend personeelstekort kunnen we ook schakelen uit onze poule freelancers. Vaak kunnen we dan vrijwel direct schakelen met personeel.

BEDIENING/BAR

Samen met de opdrachtgever kijken we naar de personeelsbehoefte in de bediening en de bar. Vervolgens stellen we profielen op met bijbehorend salaris en voorwaarden. Deze zetten we uit in ons netwerk. Via diverse kanalen gaan we werven en vervolgens selecteren.

MANAGEMENT

Samen met de opdrachtgever kijken we naar de juiste invulling voor de management functies binnen het bedrijf. Vervolgens stellen we profielen op met bijbehorend salaris en voorwaarden. Deze zetten we uit in ons netwerk. Via diverse kanalen gaan we werven en vervolgens selecteren. Dit traject verloopt vaak een stuk intensiever. Met name de intentie en de referenties worden ook uitvoerig gecheckt. Veelal komen de kandidaten via een goeie referentie bij ons terecht of zijn het mensen die in ons netwerk als professioneel en betrouwbaar te boek staan.