CATERING OP MAAT

Onze drijfveren zijn maatschappelijk, ambachtelijk en bewust van aard. We streven elke dag weer het beste uit onszelf en onze medewerkers te halen voor onze opdrachtgevers. Maatschappelijk bewegen we ons op diverse vlakken waaronder oa het ontwikkelen van kwetsbare jongeren tot volwaardige vakkrachten. Tevens werken we zoveel mogelijk met lokale ondernemers en producten uit het seizoen die we zoveel mogelijk rauw en onbewerkt binnen krijgen. En is het mogelijk om al onze gerechten plant-based te bestellen. De focus ligt op kwaliteit, beleving en duurzaamheid. En zetten we in voor langdurige partnerships en relaties met onze opdrachtgevers, werknemers en leveranciers.

KANTOOR LUNCH

We verzorgen lunch op kantoor. Het kan per persoon worden verpakt of in buffetvorm worden gepresenteerd. Met en zonder personele ondersteuning. En keuze uit zowel warme maaltijden als een broodjeslunch, uit te breiden met soep en salade. We staan voor kwaliteit, smaak en afwisseling. Alle dieetwensen worden meegenomen en het is ook mogelijk om de lunch geheel of gedeeltelijk vegan of vega te bestellen. We leveren al vanaf 15 tot 20 personen op locatie en we kunnen tot wel 1500 man per dag catering op locatie faciliteren.EVENT CATERING

Iets te vieren? Of het nu op kantoor, thuis, een buiten locatie of een boot is. We verzorgen een geheel verzorgd event voor u op de desgewenste locatie. Samen kijken we naar de meest geschikte invulling voor uw event. In principe is alles mogelijk. Wat altijd erg goed wordt ontvangen zijn onze walking dinners en onze cocktail bar. We maken zo veel mogelijk alles zelf en alles komt dagelijks vers binnen via onze vaste lokale leveranciers. Verder hebben we een vast team aan mensen waar we mee werken. Samen halen we dagelijks het beste uit de dag voor onze opdrachtgevers.
PRIVATE DINING

Een mooi diner thuis of op locatie compleet met keukencrew, bediening, fantastisch eten en bijpassende wijnen. U hoeft niks te doen. We nemen alles mee en en laten na afloop uw huis of locatie weer spik en span achter. We koken vanaf 4-gangen bij voorkeur met bijpassend wijn arrangement. Die laatste is geen pré uiteraard maar raden we wel aan. Maandelijks hebben we een wisselend menu en uiteraard houden we rekening met dieetwensen en allergieën. En is het menu ook compleet vegan te verkrijgen.