MAALTIJDEN

MAALTIJDEN regulier en sportmaaltijd

Bij Chef's Label bestel je heerlijke, gezonde maaltijden voor het gezin of afgestemd op sport en afvallen. Alle maaltijden zijn smaakvol, afwisselend en praktisch verpakt in duurzame materialen. Zo hoef je niet te koken, maar kun je toch lekker én volgens jouw dieet dineren.

De maaltijden kunnen thuis makkelijk in de oven worden opgewarmd. Over het algemeen in een voorverwarmde oven op 160 graden hetelucht gedurende 12 a 13 minuten. Met het deksel eraf!

Klanten van Gerson (pt trainer Rotterdam) krijgen 32% korting op het totale assortiment!

Proefpakket
Twijfel je nog? Je kunt eenmalig het Chef's Label proefpakket bestellen voor €22,50. Dit proefpakket bevat 2 avondmaaltijden en biedt je de mogelijkheid om vrijblijvend met ons kennis te maken.

De abonnementen

Klanten van Gerson krijgen 32% korting op de onderstaande abonnementen. En de maaltijden zijn af te halen op onze locatie Het Educatief Centrum Rotterdam. Dat is dezelfde locatie waar de PT lessen worden gegeven. Het is de bedoeling dat je een abonnement af sluit per 2 of per 4 weken en is in 2 vormen mogelijk:

Silver
2 maaltijden per week, 4 weken lang
€96,- (1 persoon)
€80,- voor elke extra persoon
€40,- per kind

Gold
4 maaltijden per week, 4 weken lang
€176,- (1 persoon)
€160,- voor elke extra persoon
€80,- per kind

Het abonnement eindigt automatisch na de laatste levering. Er dient opnieuw een bestelling te worden geplaatst of de levering stopt automatisch.

Bestellen
Er dient uiterlijk op zondag voor 17.00u te worden besteld voor de aankomende week. Op zondag avond wordt dan de route voor de nieuwe week gemaakt en nemen we jouw bestelling op in de route voor de desbetreffende dag(en). Bestel je later dan schuift de bestelling door naar de volgende week.

Bezorgdagen
Elke maandag en woensdag worden de dagverse maaltijden tussen 16.00 uur en 19.00 uur bij je thuisbezorgd, waarbij we de tijd uiteraard met je afstemmen. De maaltijden zijn tenminsten 2 dagen in de koelkast te bewaren en maximaal 3 dagen. De maaltijden komen het best tot zijn recht als deze binnen twee dagen wordt genuttigd.